10682065_m

Website analyse

Met een website analyse van je website kunnen wij heel scherp alle verbeterpunten van je website in kaart brengen. Heb je een website maar ben je ontevreden over de resultaten of wil je weten op welke punten je website verbeterd kan worden? Met een uitgebreide website analyse screenen wij je hele website en ontvang je hierover een rapport met alle verbeterpunten.

Website analyse voor website optimalisatie

Onze website analyse legt de kritieke succesfactoren van je website bloot, zodat je een helder beeld krijgt hoe je website ervoor staat. Zeker als je website niet de conversie oplevert die je wilt en je te weinig omzet uit je website haalt. Een uitgebreide website analyse kan als startpunt gelden voor een website optimalisatie, waarbij alle verbeterpunten uit de analyse aan je website doorgevoerd kunnen worden.

De beoordelingspunten

Met een website analyse kijken wij naar de volgende onderdelen van je website:

  • Totale uitstraling en eerste indruk vanuit je doelgroep bekeken
  • Is het design en de vormgeving van je website passend in stijl van je diensten
  • Heeft je website een logische webstructuur en opbouw
  • Is je website op de juiste manier SEO ingericht
  • Worden de juiste zoekwoorden gebruikt om goed gevonden te worden
  • Zijn de teksten wervend genoeg en marketinggericht opgesteld
  • Gebruik je de juiste vertaalslag naar je doelgroep (klantgericht denken)
  • Zijn er genoeg bijpassende en kwalitatieve foto’s gebruikt
  • Komt je bedrijf wel onderscheidend genoeg over?

Is je website verouderd en niet meer actueel?

Ieder bedrijf en elke ondernemer wil met zijn of haar website goed gevonden worden. Een mooie relevante en moderne website is dan ook must om de juiste bezoekers te trekken en de conversie te verhogen. Jij wil toch ook dat je bezoekers actie ondernemen nadat ze een aantal pagina’s hebben bezocht? Met een verouderde website die niet voldoet aan de huidige website eisen, zal je nooit hoog in Google scoren en meer omzet uit je website halen. Twijfel je sterk aan de look and feel van je website, kan een website analyse je gelijk duidelijkheid geven.

Word je website niet goed gevonden?

Als je website niet goed wordt gevonden, heeft dit in vrijwel alle opzichten te maken met een slechte SEO optimalisatie. In het ergste geval komen de juiste zoekwoorden niet of nauwelijks op je website voor. Dit maken wij gelijk aantoonbaar met een SEO check. Dit kunnen wij tegelijk met de website analyse doen, waarbij we dan ook de online vindbaarheid van je website beoordelen.

Wat kost een website analyse?

Een uitgebreide all-in website analyse kost 49,95 excl. btw.

Website analyse aanvragen?

Vraag gelijk een website analyse aan en weet welke verbeterpunten er doorgevoerd moeten worden om van je website een klantentrekker te maken!

“Met een website analyse weet je gelijk alle verbeterpunten van je website”

“Omdat ik grote twijfels had over mijn website, aangezien ik weinig nieuwe klanten er uit haalde, heb ik een website check laten uitvoeren. Daarmee wist ik precies welke verbeterpunten er waren om mijn website te optimaliseren en aantrekkelijker voor bezoekers te maken”. Deze verbeterpunten zijn allemaal doorgevoerd en dat maakt echt een groot verschil!”

Janneke HamerCoach

“ Met een website check wist ik precies wat mijn website nodig had om meer klanten te trekken. Nu had ik in een mooi overzicht alle punten op een rijtje en die hebben we allemaal doorgevoerd”.

Fred VeldmanFreelance projectmanager