Makkelijk fietsen huren in grote en kleine aantallen via Bike Mobile

2024-04-22
-

Of het nu gaat om een grootschalig evenement waarbij je op zoek bent naar milieuvriendelijk vervoer voor je gasten, of als je een hotel of camping beheert en fietsverhuur wilt aanbieden aan je gasten, wij zijn jouw betrouwbare partner. We zorgen voor het plaatsen en onderhouden van de fietsen, zonder vooraf kosten in rekening te brengen.

Snel een eenvoudig fietsen huren

Bike Mobile maakt het eenvoudig en snel om fietsen te huren voor privétochten of zakelijke uitjes. Met meer dan tien jaar ervaring zijn we gespecialiseerd in fietsverhuur in de Randstad en omstreken.

Ons assortiment omvat verschillende soorten fietsen, zoals stadsfietsen, tourfietsen, elektrische fietsen, bakfietsen en (kinder)tandems. Je kunt de fietsen ophalen op onze vaste locaties of laten bezorgen op een door jou gekozen plek, zowel binnen Nederland als daarbuiten.

'Serve with a smile'

Bij Bike Mobile staat persoonlijke aandacht centraal, met als motto 'Serve with a smile'. Of je nu een ontspannen fietstochtje wilt maken of een groepsuitje plant, wij zijn er om te helpen met al je fietsverhuurbehoeften. Of het nu gaat om grote aantallen fietsen huren of fietsverhuur voor kleine aantallen

We bieden fietsverhuur aan in verschillende regio's, waaronder Zuid- en Noord-Holland. Bij het huren van tien of meer fietsen leveren en halen we ze op bij de door jou gekozen locatie, met flexibele opties in plaatsing en ophalen. Denk hierbij aan steden als RotterdamAmsterdamDen HaagAlkmaarHaarlemDordrechtZandvoortDelftLeidenGouda en Hoofddorp.