RunX is dé specialist voor elke hardloper, ongeacht je niveau

2024-06-19
-

Bij RunX, dé speciaalzaak voor hardlopen, staan we klaar voor iedere sporter, ongeacht je niveau. Als je net begint met hardlopen, ben je bij ons aan het juiste adres. We bieden professionele analyses aan om blessures te voorkomen en je fit te houden. In onze winkels vind je een brede selectie van toonaangevende merken zoals Asics, Brooks, Hoka, Mizuno, Garmin, Falke, New Balance, On en Saucony. Of je nu op zoek bent naar hardloopschoenen, wandelschoenen (voor zowel dames als heren), trailschoenenof spikes, voor heren, dames of kinderen, we helpen je graag de perfecte schoen te vinden. Een voorbeeld hiervan is de Asics Gel, geschikt voor jongens en heren. Naast een assortiment aan hardloopschoenen, biedt RunX ook hardloopkleding en accessoires aan. Denk hierbij aan items zoals de Forerunner 255 Music horloge of de Garmin Forerunner 965

Elke RunX-hardloopwinkel wordt geleid door zelfstandige ondernemers die deels hun eigen assortiment bepalen, zodat we aan de behoeften van onze klanten kunnen voldoen. Onze adviseurs zijn enthousiaste sportliefhebbers en bieden uitgebreid advies. Je bent van harte welkom in een van onze vestigingen voor deskundig en persoonlijk advies, zoals in onze hardloopwinkel in Groningen, sportwinkel in Zaandam, hardloopwinkel in Haarlem, hardloopwinkel in Tilburg, onze winkel voor sportschoenen in Enschede of onze hardloopwinkel in Apeldoorn.

In onze winkels draait alles om persoonlijk advies. Onze adviseurs helpen je met een grondige loopanalyse om de ideale hardloopschoenen op maat te vinden, bijvoorbeeld bij het aanmeten, voor zowel heren, dames als kinderen, en geven advies over blessures, trainingsschema's (van bijvoorbeeld 5 km of 10 km) en voeding. Of je nu op zoek bent naar schoenen met veel demping of goede trailschoenen voor het hardlopen met je hond, bij RunX helpen we je graag!