Social Media Marketing

Social Media Marketing

BusinessSteps helpt ondernemers en bedrijven om hun social media marketing activiteiten zodanig te optimaliseren, dat dit een boost geeft aan hun branding, naamsbekendheid en online zichtbaarheid.

Social Media marketing wordt veelvuldig ingezet voor het vergroten van het sociale netwerk, online communicatie, het schrijven van blogs en het plaatsen van filmpjes voor diverse marketing, sales, public relations en online reclameactiviteiten. Daarbij maakt content marketing een steeds groter onderdeel uit van de totale marketingstrategie.

Hoe bereik je je doelgroep?

Door het slim en doelgericht inzetten van social media marketing, weet je beter hoe je de diverse social media platformen kunt gebruiken om hiermee je doelen te bereiken. Social media marketing helpt je bij het verhogen van je naamsbekendheid en online vertrouwen, waardoor je meer klanten naar je toe weet te trekken en je business sneller zal groeien.

Ben je nog niet goed op de hoogte van alle social media mogelijkheden, kun je ook een social media marketing training volgen of een adviessessie inplannen met onze social media consultant.

Social media marketing strategie opzetten

Om op de juiste manier een doeltreffende social media marketing strategie in te zetten, zal BusinessSteps eerst je huidige social media activiteiten analyseren. In hoeverre je bekend bent met alle social media platformen, welke social media accounts je wil inzetten, van welke accounts doelgroep veelvuldig gebruikt etc. Hierna brengen wij alles in kaart en kunnen hiervoor een SMART plan van aanpak opzetten.

De voordelen van social media marketing

  • Goedkope, snelle en makkelijke manier van online marketing
  • Een steeds groter netwerk kunnen opbouwen
  • Je personal branding versterken
  • Meer online naamsbekendheid genereren
  • Meer potentiële klanten naar je website kunnen leiden
  • Meer geïnteresseerde lezers voor je blogs
  • Meer online aanvragen en dus meer omzet maken

Met social media marketing speel je actief in op de interactie met mensen en potentiële kandidaten die wellicht geïnteresseerd zijn in je diensten en producten. BusinessSteps kan in het verlengde van je social media activiteiten, je doelstellingen ook in een maatwerkgericht marketingplan neerzetten, zodat je met deze praktische marketingtools gelijk weet hoe je uitvoering kunt geven aan social media marketing.

Maatwerk advies nodig?

Wil je ook meer succes uit je social media activiteiten halen en hiervoor gericht advies van een professional? Vraag gelijk een adviesgesprek aan!

“Bereik meer met social media marketing voor je bedrijf”

“ Corrie Heslinga is een gedreven persoonlijkheid met het ultieme gevoel en vooral de kennis van Social Media. Zij weet de vinger te leggen op de zwakke plek in de communicatie en andere Social Media Marketing uitingen”.

“Corrie heeft de unieke gave haar boodschap duidelijk, enthousiast en inspirerend over te brengen. Zij is echt en oprecht. Door haar ben ik nog meer gemotiveerd en geïnspireerd om te te ontdekken Hoe je Social Media, Marketing en Branding kunt combineren”.