Websites laten ontwikkelen door internetbureau JKC Media

2024-05-22
-

Internetbureau JKC Media, gevestigd in Eindhoven, heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites en webshops met behulp van het WordPress Content Management Systeem (CMS). Of je nu behoefte hebt aan professionele begeleiding bij het opzetten van een WordPress-website of -webshop, het team van JKC Media staat paraat. Met meer dan vijf jaar ervaring zijn ze toegewijd aan het creëren van zakelijke websites die voldoen aan specifieke behoeften, zoals op maat gemaakte websites. Ze leggen de nadruk op marketingtechnieken, zoekmachineoptimalisatie (SEO) en conversieoptimalisatie (CRO) om effectieve en professioneel vindbare WordPress-websites en webshops te ontwikkelen, tegen duidelijke kosten.

Naast websiteontwikkeling biedt JKC Media ook de mogelijkheid om professionele webshopste bouwen. Hun focus ligt op automatisering, SEO en conversieoptimalisatie, waardoor de webshop gemakkelijk vindbaar is en goede resultaten behaalt.

Verder verzorgen ze complete huisstijlontwerpen inclusief een logo, omdat een professionele uitstraling van cruciaal belang is voor elk bedrijf. Naast huisstijlontwerp leveren ze ook diensten voor het schrijven van relevante en actuele content voor websites. Of het nu gaat om webteksten, blogs of contentkalenders voor sociale media, JKC Media richt zich op SEO om waardevolle content te bieden die daadwerkelijk bijdraagt aan het bedrijf. Als je hulp nodig hebt bij het schrijven van teksten voor je bedrijfswebsite of als je een volledige SEO-campagne wilt starten, staan ze klaar om te helpen. Neem gerust contact met hen op voor meer informatie of om direct aan de slag te gaan. Lees meer over hun aanpak op hun website.