Zoekwoorden analyse

Zoekwoorden onderzoek nodig?

Om een toppositie in Google te krijgen, moet een website op de juiste manier zijn ingedeeld en relevante informatie bevatten. Het zou eigenlijk een vaste procedure moeten zijn om bij elke nieuwe website of nieuwe dienst eerst een zoekwoorden onderzoek uit te voeren. Vooral bedoeld om hoger in Google te komen, zodat je website steeds beter in de zoekresultaten zal scoren.

Zoekwoorden onderzoek laten uitvoeren

Om een goede online vindbaarheid te krijgen en te kunnen bepalen op welke zoekwoorden je doelgroep naar je diensten of producten zoekt, kun je door ons een zoekwoorden onderzoek laten uitvoeren. Uit deze zoekwoorden analyse kunnen wij exact bepalen welke zoekwoorden het beste aan je diensten gekoppeld kunnen worden, om hiermee zo hoog mogelijk in Google te komen.

De juiste zoekwoorden voor SEO teksten

In samenhang met je diensten of producten, halen wij uit het zoekwoorden onderzoek de zoekwoorden die je doelgroep in Google gebruikt om je diensten te vinden. In overleg met jou gaan we samen bepalen welke zoekwoorden de meest gerichte bezoekers zullen brengen. Aan de hand van deze  zoekwoorden selectie kunnen wij desgewenst ook nieuwe wervende SEO teksten schrijven, die leiden naar de juiste bezoekers die geïnteresseerd zijn in je diensten of producten.

Hoe wordt een zoekwoorden onderzoek uitgevoerd?

Afhankelijk van je vraag en de zoekwoorden die bij je diensten passen, kijken wij bij een zoekwoorden analyse naar de volgende punten:

  • De zoekwoorden die je doelgroep logischerwijs gebruikt
  • De sterke en minder sterke zoekwoorden
  • De maandelijkse zoek volumes op de beste zoekwoorden
  • Zoekwoorden die interessant zijn voor blogs
  • De mate van concurrentie
  • De huidige posities in de zoekresultaten
  • Nieuwe kansen voor minder brede zoekwoorden
  • Zoeken naar ‘long tail keywords’ (meerder zoekwoorden achter elkaar)

Zoekwoorden analyse voor SEO optimalisatie

Blijft je website in de zoekresultaten ver achter dan die van je concurrenten, kunnen wij naast de zoekwoorden analyse een voorstel doen voor een totale SEO optimalisatie van je website. SEO optimalisatie heeft als voornaamste doel om je website hoger in de zoekmachines te brengen. Aan de hand van een zoekwoorden onderzoek kunnen we de beste zoekwoorden naar boven halen en hiermee je website optimaliseren, om de online vindbaarheid te verbeteren.

Wat kost een zoekwoorden onderzoek?

De kosten voor een zoekwoorden onderzoek bedragen vanaf € 149,–. Dit is mede afhankelijk van de omvang van dit onderzoek, de hoeveelheid diensten/onderwerpen en de hoeveelheid zoekwoorden die bekeken moeten worden. Vooraf kunnen wij na een korte telefonische intake een goede indicatie geven.

Zoekwoorden onderzoek aanvragen?

Wil je ook weten wat de beste zoekwoorden voor jouw diensten zijn om hiermee hoog in Google komen? Doe gelijk een aanvraag!

“Met een zoekwoorden onderzoek altijd de best scorende zoekwoorden voor je diensten”