Social Media training voor bedrijven

Social Media training voor bedrijven

BusinessSteps geeft incompany Social Media training voor bedrijven die meer willen doen met Social Media. Met name voor een sterkere brand, meer nieuwe klanten met social media marketing en directe interactie met uw klanten. Ook als uw organisatie social media wil inzetten voor online marketing, online communicatie, klantenservice en/of webcare.

Social media training: wat is uw strategie?

Om uw gewenste doelstellingen te behalen met een concreet plan van aanpak, is het van belang om de nieuw op te zetten of reeds lopende social media accounts met uw website en eventueel weblog te integreren. Hiermee staan alle social media accounts van uw organisatie met elkaar in verbinding komen en kunnen optimaal worden ingezet. Met een uitgekiende Social Media strategie zult u zelf gaan ervaren dat Social Media uw bedrijf tot snellere resultaten brengt.

Social Media plan

Als Social Media trainer geven wij het juiste advies over een Social Media voor bedrijven en het zakelijk inzetten van uw social media accounts. Wenst u advies over een Social Media plan, het optimaliseren van uw social media accounts, een social media training aan uw medewerkers of alle zakelijke mogelijkheden van social media beter te leren kennen? Afhankelijk van uw wensen wordt de incompany social media training exact op uw organisatie en doelstellingen afgestemd.

Inhoud Social Media training voor bedrijven

Geen organisatie is hetzelfde en wellicht dat u specifieke vragen heeft die u graag met ons wil bespreken. Uw Social Media trainer Corrie Heslinga stemt graag met u af wat u wilt bereiken met social media en wat de juiste inhoud en invulling van de social media training voor bedrijven zou moeten zijn. De focus van deze incompany training ligt op het inzetten van social media voor:

  • Online communicatie met klanten
  • Social Media Marketing
  • Branding
  • Acquisitie
  • Sales
  • Webcare
  • Klantenservice

Social Media trainer Corrie Heslinga

In de afgelopen acht jaar heeft BusinessSteps zich gespecialiseerd in Social Media, online marketing  en Branding en weet hiermee de juiste vertaalslag te maken naar de doelgroep. Door ons eigen succes, mede door de inzet van Social Media, nemen wij onze eigen succesfactoren mee in de incompany training social media voor bedrijven.

U kunt Corrie Heslinga ook boeken als social media spreker voor uw event, netwerkbijeenkomst, teambuildingdag, seminar of andere bijeenkomst.

Tarief

Het tarief wordt afgestemd op de omvang van de Social Media training en is afhankelijk van uw wensen.

Social Media Training voor bedrijven aanvragen

Wilt u weten hoe u social media daadwerkelijk met succes kunt inzetten voor uw organisatie? Doe gelijk een aanvraag en dan nemen wij snel contact met u op om uw wensen te bespreken.

“Boek nu deze incompany social media training voor bedrijven”

“ Goede en enthousiaste trainer en een hoog energiegehalte”

“ Corrie is een vrouw die precies weet wat ze wil en hoe dat te bereiken. Met een enorme gedrevenheid weet ze mensen en materiaal te mobiliseren. Buckle up and enjoy te ride!”

“Ze betrok de aanwezigen er enorm bij, zeer enthousiast en persoonlijk en veel goede tips en adviezen waar wij zeker wat mee gaan doen. Wij hebben naderhand een reële weergave van de mogelijkheden van Social Media in relatie tot de tijdsinvestering”.