Social Media training voor ondernemers

Social Media Marketing training Groningen

Deze praktische Social Media training in Groningen geeft bedrijven en ondernemers directe richtlijnen, tools, tips en adviezen om op succesvolle wijze social media zakelijk in te zetten. Speciaal voor jou als je wel iets met social media doet, maar eigenlijk niet goed weet hoe je dit nu slim voor je eigen bedrijf en diensten inzet.

Social Media marketing training in de praktijk

Deze Social Media training voor  is sterk gericht op de praktijk, waarbij je in één ochtend of middag leert hoe je Facebook, LinkedIn, Twitter, YouTube en andere Social Media kunt inzetten om je bedrijf te promoten, meer bezoekers naar je website te leiden, nieuwe klanten te werven, je  naamsbekendheid te vergroten en je online positie op het internet een boost te geven.

Wat kun je van deze training verwachten?

Social Media Training ondernemers

De training behandelt alle facetten van het sociaal ondernemen. De trainingsonderdelen nemen de totale context van social media marketing,  branding, communicatie, promotie, presentatie en acquisitie mee. Je krijgt duidelijke richtlijnen, direct bruikbare adviezen en tips waarmee je social media als onderdeel van je totale marketing strategie leert inzetten.

Je leert hoe je website en social media accounts met elkaar in verbinding komen te staan, zodat deze elkaar onderling kunnen versterken en je websiteverkeer toeneemt. Ook gaan we je leren hoe je Content Marketing kunt inzetten om je online positie op het internet te vergroten.

Social Media en Facebook adverteren

Steeds meer bedrijven en ondernemers raken geïnteresseerd in Facebook Adverteren en de mogelijkheden hiervan om heel gericht een bepaalde doelgroep te benaderen. De meeste ondernemers weten nog niet hoe je dit nu goed opzet en beheert. Wij leren je hoe je Facebook Adverteren op je de juiste manier inzet en je hiermee een boost aan je online zichtbaarheid van je diensten en producten geeft. Daarmee creëer je een veel groter bereik, zeker als Facebook adverteren bewust op je doelgroep en regio afgestemd wordt.

Inhoud Social Media Marketing training Groningen

 • Het zakelijk inzetten van LinkedIn, Facebook, Twitter en andere social media
 • Het kwalitatief uitbreiden van je social media netwerk op je accounts
 • Social Media Marketing leren inzetten
 • Het belang van Content Marketing (blogs, artikelen, nieuws, etc.)
 • Social Media adverteren op Facebook
 • Social Media monitoren in de praktijk (timemanagement)
 • Het opstellen van een Social Media strategie volgens het SMART principe

Incompany en op locatie

Deze Social Media Marketing training wordt zowel als maatwerk training incompany aan bedrijven gegeven, als voor ondernemers op locatie in Groningen en omgeving. De incompany trainingen geven wij op aanvraag met name in Groningen, Friesland en Drenthe. De gewenste locatie en data worden in nader overleg met het bedrijf besproken. De trainers Corrie Heslinga en Gert Idema geven je een inspirerende ochtend of middag die zijn investering meer dan waard is.

Data en agenda

Nieuwe data en locaties worden binnenkort op de website vermeld.

Tijd en duur

Ochtend training is van 9.00 tot 13.00 uur.
Middag training van 13.00 tot 17.00 uur.

Wat levert deze Social Media Marketing Training je op?

Na het volgen van deze training weet je:

 • Hoe jij jouw social media accounts effectief in kunt zetten
 • Hoe je social media in de praktijk doelgericht en strategisch opzet
 • Hoe je meer bezoekers naar uw website leidt
 • Hoe jij je online zichtbaarheid en vindbaarheid vergroot
 • Hoe je met social media meer opdrachten en nieuwe klanten krijgt
 • Hoe je een social media strategie opzet en uitvoert
 • Hoe je een Social Media SMART plan opstelt

De kosten

Je betaalt voor deze social media training € 247,- excl. BTW. Dit is inclusief koffie, thee en versnapering. Daarbij ontvang je naderhand de training in PDF, zodat je dit als naslagwerk kunt gebruiken.

Liever een privé social media marketing training?

Je kunt deze social media marketing training in Groningen ook als privé training aanvragen. Wil je liever een maatwerk training, dan kun je het beste even bellen naar 050-2043569 en spreken we samen je wensen even door en plannen een datum en tijd. De kosten voor een privé training bedragen € 315,- excl. BTW. Dit kan ook op locatie bij jou thuis of bij je bedrijf. Dan worden de reiskosten extra berekend.

Met zijn tweeën korting!

Wil je graag samen met je vriend, vriendin, collega of business partner komen, krijg je een korting van € 25,- per persoon. Mocht je vanuit je bedrijf meerdere medewerkers willen sturen, heb je nog meer voordeel.

Social Media Marketing training  aanvragen

Wil je binnenkort ook veel meer effect uit je social media activiteiten en accounts halen? Meld je dan gelijk aan en vermeld je voorkeursdatum. Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging van deelname en de exacte locatie.

“Haal ook het maximale effect uit je social media accounts!”

“Duidelijk verhaal, scherp inzicht en hoog meedenkniveau. Ze gaf ons zeer bruikbare informatie en tools waarmee wij nu verder kunnen”.

“ Heel goed van opzet en interactief, zodat wij zelf ook onze vragen konden stellen”

“ Erg leerzaam en zeker voor beginnende ondernemers die social media willen inzetten, maar niet weten hoe. Nu weet ik wat de mogelijkheden zijn en kan ik hier een plan voor maken”.

“Ik heb nog nooit iemand meegemaakt met zo veel energie als Corrie. Ze is inspirerend, passievol en bijzonder creatief van geest. Van de 4 uur training was elke minuut boeiend”.