Corrie-3 (2)

Social Media spreker nodig?

Heeft u binnenkort een inspirerende social media spreker nodig voor uw netwerkbijeenkomst, seminar, congres of event? Of zoekt u een gastspreker die een social media lezing, presentatie, workshop of social media training komt geven? Er zijn diverse mogelijkheden om Corrie Heslinga hiervoor in te huren.

Spreker social media voor een lezing of presentatie

Veel bedrijven en organisaties erkennen het belang van Social Media voor hun organisatie met het oog op online communicatie, branding, sales, social media marketing en webcare. Vanuit mijn ervaring met social media, mijn social media marketing training voor ondernemers en incompany social media training voor bedrijven , zet ik graag mijn kennis en ervaring in om als gastspreker social media op uw event of bijeenkomst te spreken.

Met veel enthousiasme vertel ik op inspirerende en bevlogen wijze over de mogelijkheden, do’s en don’ts, tips en trucs van social media en gebruik diverse voorbeelden uit de praktijk om mijn verhaal kracht bij te zetten.

Gastspreker social media op uw event of congres

Heeft u een event en wilt u diverse workshops of korte presentaties geven met een social media spreker? Dan zal ik uw wensen doornemen en de social media presentatie zo goed mogelijk op de doelgroep en doelstelling afstemmen. Indien u een speciaal onderwerp extra wil belichten of terug wil laten komen in de presentatie, zal ik dit in de presentatie meenemen.

Als gastspreker behandel ik de volgende onderwerpen:

  • Social Media
  • Social Media Strategie
  • Social Media Marketing
  • Online Marketing & Branding
  • Content Marketing
  • Zakelijk Twitter, LinkedIn en Facebook
  • Personal & Corporate Branding
  • Online zichtbaarheid en vindbaarheid

De social media lezing, social media presentatie of workshop wordt altijd afgestemd op het publiek, zodat elke social media presentatie de juiste vertaalslag heeft naar de doelgroep. Als gepassioneerde Social Media spreker straal ik veel energie uit, weet zaken met veel enthousiasme, geloofwaardigheid en met de nodige humor over te brengen. Dit bevordert de aandacht, inspiratie en beleving van de groep.

Tarief

Mijn tarief als gastspreker social media wordt afgestemd op het soort event of de bijeenkomst en de wensen die u hierbij heeft. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn, belt u naar 06-29 56 30 84 of klik op aanvragen.

“Een gastspreker Social Media voor uw bijeenkomst of event”