SEO teksten

SEO teksten

Als SEO tekstschrijver schrijft BusinessSteps diverse SEO teksten voor ondernemers en bedrijven die goed vindbare, wervende en lead genererende webteksten nodig hebben. Ons tekstbureau heeft veel kennis van wervende SEO teksten met focus op, branding, website marketing en content marketing.

Hoger in Google komen?

Wij weten hoe belangrijk het is om de belangrijkste zoekwoorden, waarop je diensten of producten gevonden moeten worden, op de juiste manier in de webteksten te verwerken. Met name om hoger in Google te kunnen komen, zodat je website steeds beter in de zoekresultaten zal scoren.

SEO tekstschrijver nodig?

Als SEO tekstschrijver met de focus op wervende webteksten, (her)schrijft, vernieuwt en professionaliseert BusinessSteps sterke SEO teksten die volledig op je doelgroep zijn gericht. Hierbij houden wij rekening met de zoekwoorddichtheid, marketinggerichtheid, commerciële gerichtheid, je online profilering en onderscheidend vermogen. Daarbij bedenken wij goede SEO pitches, call-to-actions en pakkende slogans, zodat je websitebezoekers geprikkeld worden om actie te ondernemen.

Tip: Wij schrijven ook SEO teksten binnen de Blog Service die wij aanbieden, zodat je het bloggen aan ons uit kunt besteden!

SEO teksten versus conversie optimalisatie

Hoger in Google komen met goede SEO teksten gaat vaak in combinatie met SEO optimalisatie van je website, waarbij wij ons richten op conversie optimalisatie (meer online aanvragen van je diensten of producten). Daarbij houden wij ook rekening met de marketinggerichtheid. Vooral om je websitebezoeker te overtuigen van de meerwaarde van je product of dienst.

Wat zijn pakkende webteksten?

Pakkende webteksten moeten bondig en helder zijn en direct antwoord geven op de vragen van de bezoeker. Hoe beter je de lezer weet te prikkelen en te enthousiasmeren, hoe sneller je potentiële klant ervan overtuigt raakt dat jij zijn ‘probleem’ of ‘vraag’ op kunt lossen. Of het nu gaat om het aanbieden van diensten of producten, SEO teksten moeten zo goed mogelijk zijn afgestemd op je doelgroep.

SEO teksten & zoekwoordenonderzoek

Goede SEO teksten zijn erg belangrijk voor zoekmachineoptimalisatie, om zo hoog mogelijk op de eerste pagina in Google te komen.  Daarvoor is het slim om eerst een zoekwoorden onderzoek te doen, om precies te weten welke zoekwoorden voor de SEO teksten geoptimaliseerd moeten worden. Daarbij houden wij rekening met het aantal zoekopdrachten per maand, de concurrentie en relevantie van de zoekwoorden.

Doelgroepgerichte SEO teksten schrijven

Wij proberen altijd een goede combinatie van ‘long tail’ en ‘short tail’ keywords te maken. Daarnaast  houden wij voortdurend rekening met de doelgroep waarvoor de teksten geschreven moeten worden. Zo kunnen wij de juiste vertaalslag maken van jouw bedrijf naar je potentiële klanten en geïnteresseerde bezoekers.

Wat voor teksten schrijven wij nog meer?

Naast SEO teksten, schrijven wij onder meer ook teksten zoals:

  • Marketingteksten voor o.a. folders en brochures
  • Commerciële teksten voor verkoop- of acquisitiebrieven
  • Blogartikelen voor diverse websites
  • Het opstellen en schrijven van nieuwsbrieven
  • Diverse artikelen voor uiteenlopende onderwerpen

Lees hier meer over op onze pagina tekstschrijver.

SEO teksten nodig?

Zoek je een goede SEO tekstschrijver met creatieve kijk op wervende en doelgroepgerichte teksten voor je website? Met de juiste aantrekkingskracht overtuigt je jouw klant sneller. Vraag gelijk een vrijblijvende offerte aan en laat je website hoog in Google scoren!

“Met SEO teksten gaan wij voor conversie optimalisatie ”

“ Door de SEO tekstschrijver van Business Steps zijn de webteksten van onze website volledig geoptimaliseerd en voorzien van de meest sterke zoekwoorden voor onze diensten”. Wij zijn er erg blij mee en hadden hier zelf geen verstand van”.

“ Wat een verschil met onze oude website en teksten. Met de beste zoekwoorden uit een zoekwoordenanalyse wist BusinessSteps precies welke zoekwoorden onze website hoger in Google kon brengen. Daarnaast wist Corrie ook hoe wij onze branding sterker moesten neerzetten, zodat onze hele dienstverlening nu veel beter overkomt”.

“Dank je wel voor de nieuwe webteksten. Die zien er heel goed uit en ik weet zeker dat onze diensten nu beter gevonden gaan worden. Tenminste daar gaan wij van uit. Wij zijn er erg blij mee!”.