14328868_m

Met personal branding geniet je meer naamsbekendheid en persoonlijk succes, waarmee je een beter onderscheidend vermogen creëert ten opzichte van je concurrenten. Als personal brand expert help ik je om jouw ‘merk’ sterker neer te zetten, je doelgroep beter te bereiken en je bedrijf sneller en beter bekend te maken.

Personal Branding betekent keuzes maken

Werken aan je personal brand heeft alles te doen met het maken van keuzes, want je kunt niet overal goed in zijn. Waar wil je in uitblinken, waar ligt je passie en drive en met welke diensten of producten wil je er bovenuit springen? Aan de ene kant heeft personal branding alles te maken met je persoonlijke beleving: waar ben ik nu echt goed in? Aan de andere kant is het wat prospects, klanten, collega’s werk- en opdrachtgevers in je zien. Samen leidt dit tot een beeld van je “persoonlijk merk” en je unieke meerwaarde.

Wat levert het je op?

  • Personal branding vergroot de herkenbaarheid van je dienstverlening
  • Het hebben van een sterke brand leidt tot aantrekkingskracht in de markt
  • Een sterke personal brand creëert meer opdrachten
  • Iemand die ‘bekend’ is, kan hogere tarieven vragen
  • Onderscheidend vermogen en uniciteit ontwikkelen als sleutel tot succes

Personal Branding versterken met Social Media

Het is erg belangrijk om je personal branding in alle vormen van communicatie-uitingen via social media, website, weblog op één lijn te krijgen en hier eenduidig in te zijn. Dit schept vertrouwen en onderstreept het imago die je aan het opbouwen bent. Met de juiste ‘keywords’ in uw social media accounts en website, koppel je dit ook weer aan je personal branding. Het is van belang om dit zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen en te integreren voor een optimale naamsbekendheid, herkenbaarheid en vindbaarheid op LinkedIn, Facebook of Twitter.

Personal branding advies voor jou op maat

  • Snel en professioneel advies door een ervaren personal branding expert
  • Met twee personal branding sessies en adviesplan op maat ben je al geholpen
  • Voor zowel ondernemers, trainers, coaches en andere ZZP-ers en freelancers
  • Je eigen personal brand strategie voor meer naamsbekendheid
  • Zowel face tot face sessies als via Skype, e-mail en telefoon

Kijk ook bij branding voor het versterken van je merknaam als MKB bedrijf.

Business coaching bij het versterken van je branding

Als business coach adviseer en help ik je graag om aan je eigen personal brand te werken en geef jou direct advies en werkzame tools om dit op de juiste wijze op je zelf en je business toe te passen. Jij wil toch ook graag gekozen worden omdat klanten van jou gehoord hebben of dat ze bewust op zoek zijn naar jou?

Neem vandaag nog de eerste stap om je personal branding te vergroten en vraag een adviesgesprek aan!

“Met Personal Branding weten klanten je sneller te vinden!”

“ IK kan wel zien dat Corrie een echte expert is op het gebied van Personal Branding. Haar adviezen hebben mij erg geholpen en ook mijn LinkedIn profiel ziet er nu veel professioneler uit. Hartelijk dank voor de personal brand sessies”.

“ Corrie brengt de leerstof met veel passie over, ondersteund door heldere praktijkvoorbeelden. Door haar enorme focus kan ze snel inspelen op de behoefte en krijg je tools in handen om je eigen Personal Brand plan te maken”