Internet Marketing

Online Marketing

BusinessSteps adviseert ondernemers en bedrijven die online beter gevonden wil worden, met diverse online marketing tools voor meer naamsbekendheid, branding en meer nieuwe klanten uit een steeds groter groeiend netwerk.

Bij internet marketing kun je denken aan de online marketing van je diensten of producten, in combinatie met Social Media Marketing, email marketing, weblogmarketing, en/of brand marketing.

Met online marketing bereik jij gericht je doelgroep

Bij online marketing is het van belang dat je boodschap met de juiste marketingtool doelgericht bij je doelgroep terecht komt. Gezien de huidige mogelijkheden van social media, online marketing en content marketing, zijn er genoeg internet marketing tools om dit goed in te zetten. Het is zinvol om de definitie en wensen van je doelgroep helder voor ogen te hebben, zodat je weet voor welke marketing boodschappen je doelgroep gevoelig is. Online marketing werkt het beste als je elke marketingtool die je wit inzetten, zo goed mogelijk hebt afgestemd op je doelgroep.

Online Marketing met focus op nieuwe klanten werven

Online marketing is er grotendeels op gericht om nieuwe klanten in je diensten of producten te interesseren. Je wilt tenslotte alle moeite die je er in steekt ook graag terug zien in extra omzet. Inmiddels weet iedereen dat harde sales, koude acquisitie en reclame niet automatisch tot de gewenste resultaten leiden. De focus ligt nu veel meer op internet marketing, nieuwsbrieven en e-books verspreiden, blogartikelen schrijven en relevante nieuwsartikelen delen.

Een internet marketing plan schrijven

BusinessSteps helpt en adviseert bij het opstellen van een internetmarketing campagne, zodat je de voor jou geschikte marketingtools effectief en structureel leert inzetten. Samen gaan we toewerken naar een uitgekiend internet marketing plan dat op korte termijn leidt naar de gewenste resultaten met behulp van:

  • Een social media marketing strategie, passend bij je dienstverlening
  • Het opstellen of verbeteren van je nieuwsbrieven
  • Het verbeteren van je website met SEO optimalisatie
  • Het geven van advies bij het professionaliseren van je social media accounts
  • Het geven van advies bij het schrijven van blogs
  • Hoe je van je website bezoekers klanten kunt maken

BusinessSteps werkt met professionele business partners

BusinessSteps werkt samen met diverse business partners zodat je bij ons alles onder één dak kunt vinden. Zowel voor webdesign, grafische vormgeving, social media training voor bedrijven als voor het sterker positioneren van je branding.

Vergroot je online zichtbaarheid, bereik de klanten die je wil en ga samen met BusinessSteps je online marketing activiteiten professionaliseren. Vraag daarom gelijk een adviesgesprek aan!

“Vergroot het effect van je activiteiten met online marketing”

“ Corrie heeft mij geleerd hoe je Internet Marketing onderdeel uit laat maken van je totale marketing, sales en acquisitie. Ik weet nu waarom ik beter de focus kan zetten op het vergroten van mijn naamsbekendheid op het internet, zonder hoge kosten te maken”. Ik heb veel van de sessies van Corrie geleerd”.