Corrie Heslinga

Ondernemerscoach Groningen

Als ondernemerscoach in Groningen help ik jou als startende ondernemer bij het opstarten je eigen bedrijf, het vormgeven van je diensten, het krijgen van klanten en alles wat erbij komt kijken als je als ZZP-er of ondernemer je kansen wilt grijpen voor het zelfstandig ondernemerschap. Daar komt best wel veel bij kijken en daar kun je best wat advies en hulp bij gebruiken.

De ondernemerscoach helpt bij starten eigen bedrijf

Afhankelijk van je vraagbehoefte, stellen we in samenhang met je doelen en wensen een plan van aanpak op, die je directe handvaten geeft om succesvol ondernemer te worden. Hetzij als ZZP, freelancer of interim professional. Dit kan met één of meerdere face to face sessies, via online ondernemerscoaching, via Skype of telefonisch. Dreig je vast te lopen, zie je het ondernemen even niet meer ziet zitten, krijg je te weinig opdrachten en heb je de behoefte om te sparren met een ondernemerscoach? Waarom zou je het niet doen?

De ondernemerscoach Groningen geeft antwoord

Neem contact met mij op bij vragen zoals:

  • Hoe kan ik succesvol mijn eigen bedrijf opstarten?
  • Hoe krijg ik het snel nieuwe klanten?
  • Hoe zet ik een SMART plan van aanpak op?
  • Starten eigen bedrijf naast mijn baan, hoe pak ik dit het beste aan?
  • Ik ben nu een tijdje bezig, maar loop even vast, wat nu?

Voor jezelf beginnen als startende ondernemer

Heb je als (startende) ondernemer een ondernemerscoach in Groningen of omgeving nodig, die je adviseert en begeleidt bij je zelfstandig ondernemerschap? Ik geef graag advies op onder andere het gebied van:

De ondernemerscoach adviseert bij personal branding

Het hebben van een sterke personal brand of ‘merk’ is erg van belang voor het verkrijgen van meer naamsbekendheid en herkenbaarheid. Met mijn expertise op het gebied van personal branding help ik je gewenst ‘imago’ zowel online als offline te vergroten en te versterken.

De ondernemerscoach adviseert bij Social Media

Om snel meer nieuwe klanten te krijgen is de inzet van Social Media een belangrijk onderdeel voor je uitbreiding van je(zakelijk) netwerk. Samen met jou gaan wij bepalen welke Social Media accounts bij jou en je bedrijf passen. Desgewenst kun je hiervoor een training Social Media Marketing voor Ondernemers bijwonen die maandelijks op diverse locaties wordt gegeven.

De ondernemerscoach adviseert bij Internet Marketing

Wil jij je sterk profileren op het internet, adviseer en ondersteun ik je bij de opzet van je totale online marketing, zodat je met de inzet van diverse marketingtools een sterke positie op het internet kunt krijgen. Samen bekijken wij alle beschikbare middelen die bij jou en jouw bedrijf passen.

Kies nu voor een ervaren ondernemerscoach in Groningen of omgeving die je écht helpt succesvol te worden en vraag gelijk een adviesgesprek aan.

“Met de ondernemerscoach Groningen creëer je nieuwe kansen…”

“Ik heb nog nooit iemand meegemaakt met zo veel energie als Corrie!. Ze is inspirerend, bijzonder creatief van geest en ze geeft je het gevoel dat alles mogelijk is. Ze is mijn ondernemersadviseur en ik heb veel aan haar gehad in dit traject”