Marketingplan

Marketingplan voor het internet maken?

BusinessSteps helpt ondernemers en bedrijven bij het maken van een online marketingplan voor het internet, waarbij maatwerkgericht diverse adviezen, tips, tricks en tools worden gegeven om in de praktijk gelijk toe te passen.

Marketingplan voor ondernemers

Dit marketingplan is met name bedoeld voor ondernemers die het moeilijk vinden om een goede online marketingstrategie op te zetten. Het is namelijk heel belangrijk om je marketingactiviteiten zo goed mogelijk op je doelgroep af te stemmen. Hoe beter je boodschappen met het juiste medium verspreid worden, hoe meer mensen je hiermee bereikt. Met behulp van dit concrete actieplan krijg je een leidraad met veel tips en adviezen om doelgericht met je online marketing activiteiten en Social Media marketing om te gaan.

Je marketingstrategie uiteenzetten

Uit de praktijk blijkt dat veel ondernemers hun doelgroep niet duidelijk voor ogen hebben en te weinig tijd besteden aan hun marketing activiteiten. Vaak is er geen duidelijke marketingstrategie en geen focus op de te behalen doelstellingen. Om serieus en succesvol de vruchten te plukken uit je marketingactiviteiten, is het zeker zinvol om dit volgens de SMART principe in een doelgericht plan van aanpak uit te werken. De hierin vermelde marketingactiviteiten kunnen dan gelijk in de praktijk uitgevoerd worden.

De onderwerpen

De onderwerpen die aan bod komen:

  • Focus op je doelgroep: op wie jij je richten?
  • Je marketingdoelstellingen op korte en lange termijn
  • Je kansen in de markt ten opzichte van je concurrenten
  • De mogelijke in te zetten online marketingtools
  • E-mail marketing, nieuwsbrieven en artikelen verspreiden
  • Het belang van content marketing
  • Het uitzetten van acties op je Social Media accounts
  • Een beknopte SWOT analyse van je bedrijf

Wat kost dit marketingplan?

De kosten van dit online marketingplan bedragen € 239,- excl. BTW.

Het online marketingplan voor het internet wordt zo goed mogelijk op je ondernemerschap en bedrijf geschreven, dus altijd maatwerk.

Je eigen marketingplan aanvragen?

Heb je ook een leidraad nodig om je internet marketing activiteiten te professionaliseren en te stroomlijnen? Vraag gelijk een marketingplan aan en haal meer uit je marketingactiviteiten!

“Met een marketingplan op maat schiet je gerichter op je doelgroep”