Corrie Heslinga

Wie is BusinessSteps 4 Ondernemers?

Mijn naam is Corrie Heslinga en met BusinessSteps 4 Ondernemers adviseer, help en ondersteun ik ondernemers en bedrijven met verschillende diensten. In mijn rol als business coach voor bedrijven en ondernemerscoach voor (startende) ondernemers geef ik veelvuldig raad en advies bij diverse ondernemersvraagstukken, door te voeren verbeteringen en innovatieve ontwikkelingen.

Business team van professionals

Om de krachten te bundelen en elkaars kennis en talenten optimaal te benutten, werken wij met meerdere businesspartners samen om onze klanten optimaal te kunnen bedienen. Het grote voordeel voor jou als klant is dat je niet verder hoeft te zoeken naar andere professionals, maar dat je via BusinessSteps alles kunt krijgen wat je nodig hebt om je bedrijf optimaal te presenteren, zowel online als offline.

Online Marketing bureau Groningen

Vanuit ons online marketingbureau in Groningen werken wij landelijk voor diverse bedrijven en ondernemers. Wij hebben diverse expertises in huis, waarmee wij bedrijven adviseren en helpen om zich zo goed mogelijk op het internet te profileren en te onderscheiden. Afhankelijk van je doelstellingen, verrichten wij diverse diensten om je bedrijf meer online zichtbaarheid te geven en nieuwe klanten te genereren.

Onze expertises

De expertises van BusinessSteps en de meewerkende partners, liggen op het gebied van:

Met een enorme passie en focus op verbeteringen, fungeren wij graag als sparringpartner en meedenker, om je bedrijf online beter op de kaart te zetten, een hogere positie in Google te geven en een hogere naamsbekendheid te creëren.

Onze mentaliteit

Naast het geven van advies doen wij er graag alles aan om jou als ondernemer met je bedrijf zo uniek en onderscheidend mogelijk te maken. Wij nemen dus geen opdracht aan om je snel van dienst te zijn, maar bekijken bij voorkeur het totaalplaatje, zodat je op alle fronten een voorsprong krijgt op je concurrenten. Jij wil toch ook liever boven dan onder je concurrenten staan? BusinessSteps staat dan ook bekend om haar verbetermentaliteit, hoog meedenkniveau en diepgang in de onderlinge communicatie.

Onze visie en missie

Wij zijn van mening dat het altijd beter kan. Waarom tevreden zijn met een beetje, terwijl de mogelijkheden er zijn om meer bezoekers, klanten en omzet te krijgen. Wij hebben een duidelijke missie! Jou helpen bij het doorvoeren van verbeteringen en optimalisaties, zodat jij je als ondernemer op je best op het internet kunt presenteren! Wij denken graag mee met je doelstellingen en werken hier samen met jou naar toe om die te behalen!

Ons onderscheidend vermogen

De kernelementen en keywords die BusinessSteps 4 Ondernemers onderscheiden:

  • Sparringpartners en probleemoplossende meedenkers
  • Scherp kritisch waar het nodig is
  • Groot creatief denkvermogen
  • Altijd de focus op SMART doelstellingen en handelswijze
  • Zoekt altijd de diepte en gaat door tot in de details
  • Gedreven in hoogste kwaliteit en servicegraad
  • Beschikt over een groot netwerk van professionals

Ons motto: “onderscheid en profileer jezelf en je zult gehoord, gezien en gevonden worden”.