15064919_l

Hoger in Google

Om hoger in Google te komen kunnen wij gerichte SEO Optimalisatie aan je website doorvoeren. Wij krijgen dagelijks de vraag: “hoe kom ik hoger in Google met mijn website”? Dat is natuurlijk van meerdere factoren afhankelijk, zoals de branche waarin je werkt, mate van concurrentie, de zoekwoorden die je inzet en de ranking van je website. Kunnen we daar iets aan doen? Ja zeker….

Hoger in Google komen: maar hoe dan?

Google beoordeelt je website op diverse factoren. Op basis hiervan rangschikt Google je website binnen de zoekresultaten. Het gaat Google er om zo veel mogelijk relevante zoekresultaten te tonen. Om hoger in Google te komen, is het dus heel belangrijk dat je een kwalitatieve website hebt die aan de gestelde eisen voldoet en waarop de juiste SEO optimalisatie is toegepast.

SEO check en zoekwoorden onderzoek

Om je website hoger in Google te krijgen, doen wij vaak eerst een SEO check, om alle SEO optimalisatie punten goed te kunnen analyseren en hier een verbetervoorstel voor te doen. Daarna is een zoekwoorden onderzoek vaak een must om de best scorende zoekwoorden waar je doelgroep op zoekt aan je diensten en producten te koppelen. In de praktijk zien wij vaak dat niet de juiste zoekwoorden worden gebruikt, waardoor je gerichte bezoekers dus ook niet op je website terecht komen.

Hoger in Google met de juiste SEO tools

Onderstaande SEO tools helpen je website hoger in de Google ranking:

 • De beste en sterkste zoekwoorden analyseren en inzetten
 • SEO optimalisatie door de hele website doorvoeren (voor- en achterkant)
 • Beter inspelen op de factoren waarop Google je website beoordeelt
 • Resultaten met Analytics rapportages bijhouden hierop actie nemen
 • Het inzetten van content marketing
 • Bloggen

Doet je website het wel goed in Google?

Om hoger in Google te komen en je conversie te verhogen, is het belangrijk om te weten via welke kanalen en met welke zoekwoorden je bezoekers je website weten te vinden en op welke landingspagina’s ze binnen komen. BusinessSteps kan er voor zorgen dat je website een hoger rendement op gaat leveren en dat je dus meer omzet uit je website gaat halen!

Wat zijn je directe voordelen bij een hogere positie?

Als de basis van je website, de techniek en de content goed staan, heeft een hogere positie in Google natuurlijk een groot aantal voordelen!

 • Een hogere permanentte plaatsing in de zoekresultaten
 • Eventuele adverteerkosten met SEA kan omlaag gebracht worden
 • Meer relevante bezoekers die je website bezoeken
 • Meer offerte aanvragen en ingevulde contactformulieren
 • Meer omzet uit je website halen

Hoger in Google met je website?

Wil je ook met je website hoger in Google komen en je ranking verbeteren? Vraag nu een gratis telefonisch intakegesprek aan voor de mogelijkheden!

“Haal ook meer nieuwe klanten en conversie uit je website”