Corrie Heslinga

Business coach Groningen

Als business coach in Groningen voor ondernemers en bedrijven in de regio, help ik ondernemers die door willen ontwikkelen en groeien, bij succesvol ondernemen, marketing en branding.

Je business coach Corrie Heslinga geeft business coaching en consultancy bij ondernemersvragen zoals:

  • Hoe kan ik succesvol doorgroeien met mijn bedrijf?
  • Ik maak te weinig omzet, wat moet ik doen?
  • Ik heb snel nieuwe klanten nodig, maar hoe?
  • Hoe kan ik mijzelf en mijn business beter onderscheiden?
  • Ik heb nieuwe ideeën en plannen, maar hoe zet ik die om in actie?
  • Ik loop vast en haal mijn doelstellingen niet, wat nu?
  • Ik zoek een sparringpartner en meedenker die mij op weg helpt

De business coach als sparringpartner

Als sparringpartner adviseer, begeleid en help ik onder meer bij diverse vraagstukken op het gebied van ondernemen, acquisitie, nieuwe ontwikkelingen, het doorvoeren van verbeteringen, hoger in Google komen of een social media plan. Heb je nieuwe ideeën en plannen, maar twijfel je hoe je dit moet aanpakken? Als business coach en sparringpartner denk ik graag met je mee en kom met eigen suggesties en ideeën, om zodoende gezamenlijk tot concrete SMART plannen te komen.

Je ziet het ondernemen even niet meer zitten?

Ook als je vast dreigt te lopen, het even niet meer ziet zitten, het gewenste succes uitblijft of als je op een tweesplitsing staat met je bedrijf, kun je mij als business coach inschakelen. Ik denk graag met je mee, kom met nieuwe ideeën en ben een luisterend oor. Voor al je ondernemersvragen en problemen kun je één of meerdere coachingsessies inplannen. Afhankelijk van je vragen of problemen nemen wij dit in een eerste kennismakingsgesprek met elkaar door en stel ik hier een plan van aanpak voor op.

Mijn werkgebied strekt zich voornamelijk uit in de regio Groningen, Friesland en Drenthe. Woon je elders in Nederland kun je gebruik maken van online coaching via Skype, e-mail en telefoon. Kijk hiervoor bij online business coach

Specialisatiegebieden Business Coach Groningen

Als business coach ben ik gespecialiseerd in de volgende adviesgebieden:

Wat kan ik als business coach voor jou doen?

Heb je als ondernemer of bedrijf behoefte aan een sparringpartner en business coach, of is het tijd om je marketingplan of internet marketing processen, te stroomlijnen? Je kunt hiervoor een business adviesgesprek inplannen, zodat wij gezamenlijk je vraagstukken kunnen bespreken en een oplossing kunnen zoeken voor al je vragen of problemen. Vaak ben je in één tot drie sessies al verder geholpen.

Hulp nodig bij je personal branding?

Het hebben van een sterke brand of ‘merk’ is erg van belang voor het verkrijgen van meer naamsbekendheid en herkenbaarheid. Met mijn expertise op het gebied van personal branding kan ik je helpen om je gewenste ‘imago’ zowel online als offline te vergroten en te versterken. Ik denk graag met je mee en kom met creatieve ideeën, suggesties en antwoord op al je vragen!

Wil je een business coach die jou kan helpen de juiste stappen vooruit te maken? Vraag dan gelijk een adviesgesprek aan.

“Vraag de business coach in Groningen bij al je ondernemersvragen”

“ Corrie heeft diepgaande kennis over haar vakgebied en dit uit zich in de resultaten die ze aflevert. Ik heb de communicatie en samenwerking met Corrie als heel prettig ervaren”.

“Ik ben je erg dankbaar voor je goede adviezen en de wijze waarop jij diepgang aanbrengt in onze gesprekken. Vol met ideeën en jouw enthousiasme draag je echt over op de ander. Je hebt mij enorm geprikkeld en na laten denken over mijn keuzes. Maar nu ben ik er uit en weet waar ik mijn focus op ga zetten. Dank je wel Corrie”!