Microsoft Office cursus op locatie

2022-12-08
HaHa Training

Microsoft Office specialist op de werkvloer

Iedereen kent het wel, je zit op je werkplek en ervaart problemen binnen een Word-, PowerPoint of Excel document. Lastig, want de collega die daar zo goed in is die is niet aanwezig. Wellicht een handige manier om je kennis te verbreden door het volgen van een Microsoft Office cursus?

Zodra je daar een keuze in wilt maken zal je ervaren dat er onwijs veel keuze is qua cursusmogelijkheden. Bij HaHa training garanderen wij een succesvolle, leuke en interactieve cursus. Of het nu gaat om een Excel cursus of Microsoft 365 cursus, bij ons keer je na de cursus voldaan richting huis.

Handson cursus bij HaHa Training

Het voordeel bij HaHa Training is dat wij altijd een handson cursusmethode hanteren. Dit houdt in dat cursisten zelf achter de knoppen zitten. Eerst een stukje theorie, daarna zelf oefenen. Hier leer je het meest van. Daarnaast stellen onze opleidingsadviseurs altijd een maatwerk programma op. Met deze service ervaar je als cursist dat leerdoelen sneller behaalt worden zonder dat er onnodige leertijd verspild wordt.

Jouw cursustijd, jouw eigen cursuspromma

Bij ons stel je het incompany traject samen. Wij verzorgen trainingen Office 365 op locatie. Deze kunnen zowel voor groepen als voor individuen. De investering voor een incompany training zijn vaak financieel interessant. Je investeert namelijk een groepsprijs in plaats van een prijs per persoon. Dit alles brengt vaak met zich mee dat een incompany training vanaf 3 personen of meer budgettair al aantrekkelijk is.

Uiteraard bieden onze adviseurs een leidraad aan onderwerpen. Deze kunnen worden opgenomen in bijvoorbeeld de Microsoft 365 eindgebruikerscursus.

  • Kennismaking met Microsoft 365
  • Office web apps gebruiken
  • Introductie Microsoft Teams
  • SharePoint en Office 365
  • OneNote
  • OneDrive
  • Groepen
  • Planner

1 daagse cursus Office 365 klassikaal

Naast incompany cursussen, kunnen individuen zichtzelf inschrijven voor een klassikale Office 365 training voor eindgebruikers. Deze staat regelmatig op de planning. Deze verzorgen wij onder meer in Alkmaar, Heerhugowaard, Amsterdam, Utrecht en Rotterdam.

Ben je dus op zoek naar een Microsoft Office cursus voor jezelf of voor bijvoorbeeld een Microsoft 365 incompany cursus? Neem dan contact op met HaHa training. Te bereiken via email, chat of WhatsApp.