Demt-flex: harde werkers in de bouw, techniek en maakindustrie

2024-06-17
-

Ben je op zoek naar werk in de bouw, techniek of maakindustrie? Of heb je gekwalificeerd personeel nodig voor jouw bedrijf in deze sectoren? Neem contact met ons op: wij gaan voor jou aan de slag.

Voor kandidaten

Of je nu een freelancer bent of op zoek bent naar een nieuwe baan, bekijk onze vacatures en het werkaanbod. Zoek op trefwoorden, locatie, regio of vakgebied om direct onze vacatures en opdrachten te zien, zowel in de bouw als de techniek zoals de elektrotechniek, installatietechniek of in de bouw. Lees meer in de vacatureomschrijving. Als wat je leest je aanspreekt, aarzel dan niet om direct te solliciteren. En als je vragen hebt, staan we klaar om je te helpen. Bekijk bijvoorbeeld een vacature voor een CV-monteur of een opdracht als zelfstandige in de techniek zoals ZZP-installatiemonteur.

Voor opdrachtgevers

Heb je direct harde werkers met vier rechterhanden nodig? Nadert de deadline van het project snel en zoek je iemand om de laatste fase effectief te coördineren? Wat voor vakmensen je ook nodig hebt als opdrachtgever, projectmanager of uitvoerder, wij vinden ze voor je. Binnen 48 uur. En met veel enthousiasme. Dit zijn de sectoren en disciplines waarin we uitblinken: bouw, techniek en maakindustrie.

Als technisch uitzendbureau in o.a. Tilburg zijn we ook gespecialiseerd in (ZZP-)detachering in de bouw. Schakel ons in voor ZZP-bemiddeling, detachering en werving & selectie. Op zoek naar personeel in de bouw, zoals timmermannen of schilders? Neem contact met ons op.

Naast de bouw zoeken we ook toptalent in de techniek, zowel tijdelijke werknemers als ZZP-bemiddeling. Op zoek naar technisch personeel, zoals , lassers, elektromonteurs of loodgieters? Dien je verzoek in of neem contact met ons op. Het team van demt-flex staat voor je klaar.