SEO Check

SEO check

Met een SEO check of SEO scan kunnen wij jou snel laten weten hoe het gesteld is met de online vindbaarheid van je website. Het laten uitvoeren van een SEO check is een belangrijk onderdeel van een SEO strategie en verdere SEO optimalisatie van je website.

Weet je welke zoekwoorden je doelgroep gebruikt?

Indien je geen goed beeld hebt van de zoekwoorden die je doelgroep gebruikt om jouw diensten of producten te vinden, zal je nooit hoog in Google scoren. Ben je ontevreden over de huidige resultaten van je website? Blijft de conversie achter en komen er veel te weinig online aanvragen binnen? Is de SEO wel op de juiste manier doorgevoerd?  Met een SEO check kunnen wij snel zien of de SEO wel op de juiste manier voor je website is geoptimaliseerd en of de juiste zoekwoorden zijn gebruikt.

SEO check: de juiste zoekwoorden

Uit de praktijk blijkt vaak dat ‘eigen tekstschrijvers’ binnen het bedrijf geen of weinig notie hebben van webteksten die goed in Google scoren. Vaak worden niet de juiste zoekwoorden gebruikt of komen deze niet of nauwelijks op de website voor. Ook komt het vaak voor dat er veel brede en sterk concurrerende zoekwoorden worden gebruikt. Dan wordt het heel lastig om hoger in Google te scoren. Met een SEO check gaan wij kijken of je wel de juiste zoekwoorden gebruikt en hoe deze in de paginanamen, headers, titels, content en meta descriptions zijn verwerkt. Vaak is dit namelijk niet het geval.

SEO scan en gewenste SEO optimalisatie

Bij veel van onze website optimalisaties, beginnen we met een uitgebreide SEO scan. Hier komen gelijk alle verbeterpunten naar voren, die wij in een volgend stadium bij de SEO strategie doorvoeren in de website. Op basis van je wensen en doelstelling, gaan wij kijken welke zoekwoorden je doelgroep in Google intypt. Wil je precies weten welke zoekwoorden je zou moeten optimaliseren voor je website, kun je ook een zoekwoorden onderzoek aanvragen.

Hoe wordt een SEO check uitgevoerd?

Met een SEO scan kijken wij of de SEO wel of niet in je website is verwerkt en of dit op de juiste manier is gedaan.

  • Hoe zoekt je doelgroep op jouw diensten of producten
  • Komen de juiste zoekwoorden voor op je website
  • Is de SEO op de juiste manier doorgevoerd
  • Is er in de webstructuur al rekening gehouden met de SEO
  • Zijn de webteksten voorzien van goede call-to-actions
  • Alle SEO verbeterpunten komen in een schriftelijk rapport

Wat kost een SEO check?

Een SEO check of SEO scan met beknopte rapportage met alle verbeterpunten kost slechts € 39,95 excl. BTW.

SEO check aanvragen?

Vraag gelijk een SEO check aan, zodat je weet hoe het met de SEO van je website gesteld is. Jij wil toch ook meer gerichte bezoekers naar je website trekken en hoger in Google komen?

“Met een SEO check brengen wij alle verbeterpunten van je website in kaart”

“ Omdat mijn website niet goed werd gevonden heb ik door Business Steps een SEO check uit laten voeren. Toen werd het mij gelijk duidelijk dat we niet de juiste zoekwoorden hadden gebruikt. Met een keywordanalyse zijn daarna de beste zoekwoorden aan onze website gekoppeld en dit zien wij terug in de resultaten”.

Harold BoomsmaEigenaar technisch installatiebedrijf