personal coach

Personal coach Hoorn

Zoek je een personal coach in Hoorn die je helpt, adviseert en begeleidt bij belangrijke stappen in je leven, met je werk of bij je bedrijf? Als personal coach in Hoorn richt ik mij op particulieren en/of ondernemers, die dreigen vast te lopen in zichzelf, hun werk, privé of als ondernemer.

Personal coach Hoorn voor ondernemers en hun privé

Als startende ondernemer is het soms best lastig om overal alleen voor te staan en de beste keuzes te maken. Zal het je lukken, krijg je wel genoeg klanten en zit je wel in de goede markt? Allemaal vragen waar ik als  personal coach in Hoorn jou bij kan helpen. Ik begeleid en adviseer niet alleen op ondernemersgebied, maar maken ook de koppeling naar privé, je persoonlijkheid, je ondernemersmentaliteit en de struikelblokken waar je tegenaan loopt. Het kan soms heel verhelderend zijn om buiten je comfortzone te treden en anders tegen problemen aan te kijken. Samen gaan wij stap voor stap bekijken wat je nodig hebt en kunnen we met behulp van een aantal personal coaching sessies je struikelblokken helder in kaart brengen.

Waar loop je tegenaan?

Loop je behoorlijk tegen jezelf aan en belemmert dit je in je dagelijks leven? Ik kan je helpen en coachen bij onderstaande vragen of problemen:

 • Gespannen privé situaties die van invloed zijn op je dagelijks functioneren
 • Het gevoel te hebben dat je het echt even niet meer weet
 • Sterkte behoefte aan een sparringpartner om mee te praten
 • Twijfels over wat je verder wilt doen komende jaren
 • Geen keuze kunnen maken tussen loondienst of ZZP worden
 • Uit de impasse komen waar je in zit (oorzaken achterhalen)
 • Beter inzicht krijgen in je innerlijke blokkades
 • Opnieuw je doelen in je leven willen bepalen

Met mijn luisterend oor luister ik naar de gebeurtenissen die je uit je gewone doen hebben gehaald, waardoor je hulp kunt gebruiken om alles weer op een rijtje te krijgen. Vanuit mijn hoog gevoeligheid ‘voel’ ik dingen vaak haarfijn aan en graaf graag door naar de kern van het  probleem. Hoe beter ik kan afstemmen op jouw frequentie en golflengte, hoe sneller je de ‘klik’ met mij ervaart. Dat is voor jou belangrijk om vrijuit te kunnen praten. Waar nodig hou ik je een spiegel voor en confronteer je met je eigen gedrag. Zeker als ik merk dat je in je ‘comfortzone’ blijft hangen.

Personal coaching bij werk en privé

Met mijn ervaring als loopbaanadviseur en personal coach in Hoorn, adviseer en begeleid ik mensen die problemen ondervinden in hun werk en privé. Ik luister aandachtig naar de dingen waar je tegenaan loopt, inventariseer en analyseer het probleem en ga samen met jou alles op een rijtje zetten. Vaak is het al een hele opluchting om met een betrokken personal coach over je problemen te praten. Na het eerste kennismakingsgesprek stel ik een behandelplan op en plannen wij een aantal coachingsessies in om naar de te behalen doelstellingen te werken.

Hoeveel coaching sessies heb ik nodig?

Naar wens kan je altijd eerst een kennismakingssessie inplannen van een half uur. Dit is gratis. Afhankelijk van je vraagbehoefte zijn er gemiddeld 3 tot 4 sessies nodig om jou gericht verder te kunnen helpen, zodat jij daarna weet hoe je bepaalde zaken verder gaat aanpakken of hoe je daarmee om moet gaan.

Online personal coaching is ook mogelijk

Je kunt bij mij ook online personal coaching via Skype of telefoon en e-mail volgen. Via e-mail krijg je dan ook bepaalde opdrachten die je moet uitvoeren en die wij in een volgende sessie gaan bespreken.  Hiermee is online coaching een vorm van coaching dat steeds meer wordt ingezet. Ik doe dit zowel voor business coaching als personal coaching.  Het grote voordeel hierbij is dat je dit gewoon vanuit je eigen huis kunt doen. Op een overeengekomen tijdstip kunnen wij dan een gesprek inplannen en maakt je woonplaats dus helemaal niets uit. Wel zo makkelijk toch?

Wat kun je precies verwachten?

 • Zowel voor face-to- face coaching als online coaching
 • Zeer persoonlijke manier van benadering
 • Personal coaching op maat afgestemd op je behoefte
 • Voor zowel werk gerelateerde- als privé problemen
 • Je persoonlijk sparringpartner om te brainstormen

Wat zijn de kosten?

De kosten van personal coachingsessies bedragen 55,00 per uur excl. btw.

Personal coach in Hoorn nodig?

Woon je in Hoorn of omgeving en wil je graag je vraag of probleem aan mij voorleggen? Of ben je op zoek naar een online personal coach? Doe gerust een vrijblijvende aanvraag en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

“Als personal coach in Hoorn ben ik graag  je sparringpartner, adviseur en inspirator tegelijk”

“Ik zat nog heel erg te dubben of ik een andere baan moest zoeken of toch ZZP-er te worden. Uiteindelijk heb ik door een aantal coaching sessies met Corrie besloten om toch voor het ondernemerschap te gaan”.

Anna de GraafZZP-er